La caça de la llebre

La caça de la llebre

Llebre ibèrica (Lepus granatensis)

Descripció: És un mamífer de 2-2’5 kg, més petit que la llebre europea. Té una coloració blanca a la zona del ventre i cap a les extremitats i el dors de l’animal és de color ocre.

Hàbitat: La llebre ibèrica hàbita en zones obertes i planeres, preferentment estepes i zones de conreu de cereals extensius. A Catalunya no es gaire habitual aquest tipus d’hàbitat i la majoria del territori l’ocupa la llebre europea, així doncs la llebre ibèrica a Catalunya hi és present en menor proporció.

Comportament: La llebre ibèrica té un comportament molt similar a la llebre europea.

Mètode de caça: La llebre ibèrica en el vedat de caça de Castelldans es pot caçar amb el mètode de AL SALT, igual que la llebre europea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *